161024

Förra veckan visade att vi har ”stallform”! Det började med ett bra andrapris i amatörloppet på Jägersro för Sirocco Maxim, han gick starkt hela vägen med Tanja Huismann i sulkyn och de landade på tiden 13,5!

 

I torsdags startade vi på Mantorpstravets lunchlopp. Västerbovivann började första biten i tredjespår och avancerade strax till utvändigt ledaren. Han gick ett tufft lopp, som egentligen passar honom, och drog ifrån i de sista stegen till en seger på en halv längd. Fina pengar till ägarna; 25 000kr! Och återigen blev det snack i vinnarcirkeln om Sveriges största travhäst, vilket kusken Martijn de Haan intygade. Julius Lagö tog en tredjeplats efter att han haft ett uppehåll på fyra månader, det visade att han nu är på gång. Medium hade stor otur, satt placerad andra utvändigt, men blev tyvärr dragen sist i kön då framförvarande häst tröttnade femhundra kvar…. Det blev dock till slant till honom ändå.

 

Imorgon ses vi på Jägersro, där Tedius startar, Julius Lagö startar på fredag på Kalmartravet och sedan är det dags för Västerbovivann och Sirocco Maxime att vara med på V75 på hemmabana på lördag, spännande!